Абсолютно новий Opel Corsa: перше зображення

Нагадаємо, що ще в минулому році керівництво концерну PSA (володіє брендами Vauxhall / Opel) анонсувало новий дизайн, який розкриє тему «чистоти» і «звільнення» від колишнього власника General Motors. Ядром нового стилю, як очікується, стане новий фронтальний елемент під назвою Vizor, який об’єднує фальшрадіаторну решітку і головну оптику. Повідомлялося, що однією з перших серійних моделей, яку пустять з конвеєра в схожій стилістиці, стане хетчбек Corsa і його повністю електрична версія, випуск якої запланований на 2020 рік.

Детальні технічні характеристики нової «Корси» поки не розкриваються. Відомо, що нове покоління хетчбека переїде на модульну платформу CMP (Common Modular Platform), яка також стане основою нового покоління Peugeot 208, а в моторну лінійку можуть увійти бензинові і дизельні двигуни PSA Group.

Крім того, судячи з першого тизера, який розповсюдила марка Opel, наступне покоління Corsa отримає світлодіодну матричну оптику, взяту, по всій видимості, від старших моделей Astra і Insignia. Світовий дебют хетчбека Corsa відбудеться до кінця цього року.


Не пропустіть