На звалищі виявили рідкісний Mitsubishi без слідів корозії (Фото)

На автомобільних звалищах іноді можна знайти унікальні або просто рідкісні автомобілі. Кому як пощастить. У Денвері, США, на звалищі знайшли, наприклад, рідкісний спорткар Mitsubishi Starion 1983 року випуску.

Mitsubishi Starion – це дводверний чотиримісний задньопривідний спорткар, що випускався з 1982 року по 1989 рік. Starion – один з перших сучасних японських автомобілів з турбонаддувом і електронним уприскуванням палива.

У 1980-х роках слово «турбо» було магнітом, який притягує до себе покупців. Це слово вважалося чарівним. Кожен поважаючий себе автовиробник обов’язково мав у своїй лінійці одну або дві моделі з позначенням «Turbo». У Starions (в США його продавали як Conquest) позначення TURBO було навіть на ременях безпеки.

Mitsubishi Starion 1983 оснащувався 2,6 л двигуном потужністю 145 кінських сил. У Camaro 280ZX в базовій комплектації, до речі, був мотор теж потужністю 145 к.с.

Японський спорткар, який знайшли на смітнику в Денвері, звичайно, виглядає пошарпаним. Однак, якщо придивитися, то іржі у нього немає. Кузов без корозії. І це вже добре. Не знаємо, скільки може коштувати такий відновлений Starion, але думаємо, що поїздити на ньому знайшлося б багато бажаючих.

Джерело autonews.ua

Не пропустіть