Skoda Superb 2019 повністю розсекретили перед прем’єрою (Фото)

І хетчбек, і універсал були помічені під час дорожніх випробувань з дуже невеликою кількістю камуфляжу. Презентація очікується в рамках майбутнього автосалону в Женеві на початку березня 2019 року.

Слідуючи по стопах свого старшого брата по концерну Skoda Superb отримала легкі косметичні зміни. У технічній частині великих переробок не очікується. Фотошпигунам вдалося сфотографувати автомобіль в обох типах кузова, причому камуфляжу на автомобілі практично не залишилося, що говорить нам про швидкий дебют.

Варто відзначити, що помічений хетчбек був помічений в модифікації Sportline, про що говорить подвійна вихлопна система, невеликий спойлер ззаду, а також значок на передніх крилах. Судячи з фотографії, він практично не змінився, окрім нової головної оптики, біксенон поміняли на LED. Також помітні зовсім тонкі зміни бамперів обох модифікацій і злегка перероблена графіка задніх ліхтарів.

Стандартна моторна лінійка залишиться без змін. Однак новий Skoda Superb стане першою чеською моделлю, яка отримає версію з підключаємим гібридом. В її основу ляже 2,0-літровий турбодизель на 150 кінських сил, з рівнем викид в 10 г/км менше, ніж на попередній версії. Запас ходу на електричній тязі складе близько 50 км.

Також в рамках Женевського автосалону пройде публічний показ нового кросовера Skoda Kamiq.


Не пропустіть