KIA вивела на тести новий компактний кросовер KIA Tusker

У Мережі з’явилися перші шпигунські знімки південнокорейського кросовера, який тестують на дорогах загального користування.

Новий компактний кросовер, помічений на тестах, отримає дизайн в стилі концепту Kia SP, який був представлений на автошоу в індійському Нью-Делі в минулому році. Від прототипу новинка буде відрізнятися тільки іншою оптикою і бамперами.

Відомо, що Kia Tusker побудують на тій же платформі модульній, що і Hyundai Creta наступного покоління. Очікується, що в моторну гамму увійде 1,4-літрова наддувна «четвірка», якою оснащується Kia Ceed третього покоління. Потужність агрегату складе 140 к.с. Крім того, кросовер буде доступний з атмосферним 2,0-літровим агрегатом з віддачею 150 к.с. Пару силовим установкам складе 7-ступінчаста роботизована трансмісія або варіатор iVT. Привід буде тільки переднім.

У модельній лінійці Kia новинка займе місце між кросоверами Sportage і Stonic. Очікується, що офіційний дебют Kia Tusker пройде на автосалоні в Женеві, який відкриє свої двері в березні 2019 року.


Не пропустіть