Запорізький автозавод освоїв складання цікавих тракторів (Відео)

Запорізький автозавод запустив процес складання південнокорейської агротехніки. Саме таку сенсаційну новину озвучив посол Республіки Південна Корея в Україні Лі Янг-Гу в інтерв’ю delo.ua. На жаль, ЗАЗ сьогодні призупинив випуск автомобілів, а тому налагодження збірки колісних тракторів марки LS Tractor – паличка-виручалочка для одного з найбільших машинобудівних підприємств регіону.

Відзначимо, що трактори південнокорейського бренду LS Tractor вийшли на український ринок тільки в кінці 2017 року. І за цей час вже добре засвітилися на найбільших профільних виставках країни.

Так, минулої осені 2018 року на найбільшій агропромисловій виставці AgroExpo 2018 в Кропивницькому на стенді компанії «Юніверсал Моторз Груп» був представлений широкий модельний ряд LS Tractor. Це колісні трактори сімейства H, U і X. Моделі з двигуном потужністю від 47 до 140 к.с.

До речі, на виставці Aгро 2019 Києві планується презентувати нову модель трактора LS Tractor. Це машина LSR 50 з відкритою кабіною і ковшом спереду.

LS PLUS 100 в роботі зі снігоприбиральним відвалом

LS PLUS 100 в роботі зі снігоприбиральним відвалом

Publiée par LS Tractor Ukraine sur Jeudi 13 décembre 2018

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть