Названо найвигідніші авто для перепродажу

Купівля нового автомобіля – без зайвої скромності, велика подія. Навіть якщо ви робите це часто, в вашому гаражі має бути кілька десятків транспортних засобів, щоб остаточно звикнути до радості покупки. Для інших же існує набір важливих параметрів, пише Автотема з посиланням на Автоцентр. Це стосується і вартості, за яку в подальшому ТЗ можна продати. Готові побачити найбільш вигідні авто для перепродажу?

Рейтинг склали в Kelly Blue Book – мабуть, одному з найбільш професійних провідників в автомобільному світі США. Нагороду отримали 10 нових автомобілів, які через три роки збережуть найбільший відсоток первісної вартості. Зверніть увагу, що список продиктований специфікою північноамериканського ринку, у нас, зрозуміло, реалії інші …

Ви помітите, що в рейтигу лідирують позашляховики і пікапи. По правді кажучи, там в принципі відсутні седани, хетчбеки, універсали, мінівени та інші «легковики». Найбільш приземлений в цьому плані автомобіль – кросовер Порше Макан. Тепер розумієте, про що йде мова?

Суспільство останнім часом відмовляється від, наприклад, тих же седанів. Великі і, як правило, повнопривідні автомобілі з високою посадкою займають все більшу частку ринку. США демонструють цю тенденцію найбільш яскраво.

Пікапи – взагалі окрема тема для Америки. Уже багато років ці автомобілі залишаються найпопулярнішими на ринку США, тепер же відразу сім модельних лінійок потрапили в десятку найбільш вигідних з точки перепродажу автомобілів! Цьому сприяє неймовірна популярність сегмента, надійність конструкції автомобілів та універсальність застосування: американці використовують пікапи і як сімейний автомобіль, і як комерційний транспорт. Не кажучи вже про активний відпочинок і прокатні контори.

Найвигідніші авто для перепродажу:
Toyota Tacoma – 69.4%
Toyota Tundra – 66.6%
Jeep Wrangler – 66.5%
Toyota 4Runner – 65.7%
Porsche Macan – 65%
Honda Ridgeline – 63.2%
GMC Sierra – 62.2%
Chevrolet Silverado – 59.8%
Chevrolet Colorado – 59%
Ford F-Series – 57.5%

В цілому фахівці Kelly Blue Book відзначають, що вибір нового автомобіля з високою вартістю при перепродажі часто виявляється більш вигідною інвестицією в довгостроковій перспективі, ніж, наприклад, придбання з великою знижкою і по вигідній пропозиції автомобіля, який через кілька років втратить у вартості набагато більше. Відносно ж представленого рейтингу, кожне авто навіть через п’ять років збереже більше 50 відсотків початкової вартості.


Не пропустіть