Названо найбільш якісні автомобілі за останні три роки

Нові дослідження авторитетної компанії JD Power показали, що серед трирічних більш якісними вважаються автомобілі масового сегмента, а не преміальні.

В JD Power назвали найнадійніші авто випущені після 2016 року, і в лідерах, як і раніше числиться Lexus, у якого на 100 проданих автомобілів числиться 106 проблем.

Але незважаючи на своє лідерство у Lexus спостерігається зниження якості, так як раніше показник на 100 автомобілів становив 99 проблем.

У «трійці» ще виявилися Porsche і Toyota, у яких на 100 авто зустрічається 108 проблем. Середні показники за останнім дослідженням виявилися гіршими ніж раніше.

Тепер на 100 проданих преміальних авто числиться 141 проблема, а серед масового сегмента 135 проблем на 100 проданих автомобілів.

В преміальних авто проблеми в основному пов’язані з новими автоматичними трансмісіями, які ще вимагають доопрацювань.
В кінці списку рейтингу виявилися Volvo, Land Rover і Fiat. У них зафіксували понад 200 проблем на 100 машин.
Найменше проблем відчувають власники Lexus GX, Lexus ES, Toyota Camry, BMW 5-ої серії, BMW X3, Audi Q3, Kia Soul і Hyundai Santa Fe.

Перше місце в рейтингу надійності серед моделей показала Porsche 911. Рейтинг JD Power становили на основі 32 952 анкети, які були складені автовласниками машин куплених в США після 2016 року.


Не пропустіть