Сміттєвози нового покоління на українських дорогах (Відео)

Вантажівки SСANIA нового покоління продовжують завойовувати український ринок. Нещодавно дві такі машини були поставлені в якості сміттєвозів.

Сміттєвози, які працюють на столичних дорогах, іноді викликають і приємні почуття. Ось, наприклад, новітні машини Scania P280 з надбудовою Zoeller з’явилися зовсім недавно. Два таких автомобіля були поставлені в кінці 2018 року компанією «Сканія Україна» крупному оператору з вивезення та переробки відходів – Групі компаній «ГрінКо».

Відзначимо, що дане шасі Scania P280 має колісну формулу 6х2/4. Тобто на ньому встановлена ​​третя, підрулююча вісь, що покращує маневреність в міських умовах.

Машина оснащена 280-сильним турбодизелем екологічного стандарту Євро 5. З ним працює в парі коробка передач c автоматизованою системою перемикання Scania OptiCruise – це по суті «автомат», без педалі зчеплення.

Представлена ​​Scania P280 – машина наступного покоління, презентація якої відбулася в Україні навесні 2018 року. Нашим споживачам сьогодні доступна ціла лінійка моделей нової генерації. Це автомобілі для будівельного і комунального сегментів, для міських і регіональних перевезень, а також для роботи на магістральних маршрутах.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть