SsangYong показав зображення нового покоління кросовера Korando

Південнокорейський автовиробник SsangYong показав зображення нового покоління кросовера Korando. Нам попередник цієї моделі відомий під назвою Actyon. Поки новинка дебютувала на домашньому ринку, а міжнародна прем’єра відбудеться в березні на автосалоні в Женеві.

Зовнішність оновленого кросовера SsangYong Korando виконана в стилі «старшої» моделі Rexton. Крім цього, машина отримала деякі зовнішні елементи від електричного концепт-кара e-SIV, який був показаний в Женеві в минулому році.

Після зміни поколінь Korando буде доступний з повністю цифровою панеллю приладів розміром 9 дюймів, мультимедійною системою з 10,25-дюймовим сенсорним дисплеєм. Число аналогових кнопок і перемикачів в салоні автомобіля будуть зведені до мінімуму.

У списку оснащення автомобіля значаться адаптивний круїз-контроль, система автоматичного екстреного гальмування, функція допомоги дотримання рядності руху, система стеження за втомою водія. Об’єм багажника, двері якого матиме електричний привід, складе 551 літр.

На домашньому для бренду ринку кросовер перший час буде доступний з дизельним мотором об’ємом 1,6 літра, потужністю якого поки не декларується.


Не пропустіть