Експерти назвали найбільш стильне і практичне авто (Фото)

Як відомо, модель Porsche Taycan ще не дебютувала на ринку, так само як і її модифікація Sport Turismo, яка проходить фінальні тестування. По суті, різниця між версіями полягає в дизайні задньої частини. Експерти вже називають Porsche Taycan Sport Turismo найбільш стильним і практичним автомобілем

На просторах інтернету вже опублікована перша інформація про концепт Porsche Taycan Turismo, відображена на території Швеції. Навіть щільний шар камуфляжу дозволив інсайдерам побачити, що новий транспортний засіб має схожість з Panamera, а це напевно сподобається покупцям. Новинка отримає чотири підроблені вихлопні труби ззаду. Варто виділити і тонкі задні ліхтарі, а також третій стоп-сигнал у верхній частині заднього скла.

Найімовірніше, Taycan Sport Turismo з’явиться в трьох варіаціях, а базова версія отримає мотор на 400 кінських сил, у той час як модифікація Turbo буде оснащуватися 600-сильним двигуном. З 0 до 100 км / год автомобіль розганяється приблизно за 3 секунди. У електрокарах передбачать систему зарядки на 800 вольт, що заряджає машину протягом 15 хвилин.


Не пропустіть