Volkswagen зробив кросовер, який здивує потужністю і ціною (Фото)

На майбутньому автошоу в Женеві німецький автовиробник покаже топову версію компактного кросовера T-Roc – T-Roc R.

Зовні новинку можна відрізнити за іншою решіткою радіатора з хромованою окантовкою, переробленому бамперу з великими повітрозабірниками, а також чотирьом патрубки вихлопної системи і 19-дюймовими колісними дисками. Крім того, «заряджений» кросовер отримав спойлер на двері багажника, плюс інші настройки шасі, включаючи більш жорсткі амортизатори і посилені гальмівні механізми.

Під капотом Volkswagen T-Roc R встановлений чотирициліндровий двигун TSI робочим об’ємом 2,0 літра і потужністю 300 к.с. У стандартній комплектації кросовер оснащується системою повного приводу 4Motion і 7-ступінчастою преселективною коробкою передач DSG. Для розгону до першої «сотні» Volkswagen T-Roc R буде потрібно 4,9 секунди, максимальна швидкість обмежена електронікою на позначці 250 км/год.

У Volkswagen відзначають, що в Женеві дебютує наближений до серійного варіанту концепт кросовера. Продажі новинки, яка повинна приємно здивувати відносно демократичною для 300-сильної машини ціною, почнуться під завісу цього року.


Не пропустіть