Tesla закриє всі автосалони і дозволить повертати машини

Американський виробник електрокарів анонсував радикальну зміну стратегії продажів по всьому світу.

Tesla відмовиться від автосалонів і зосередиться тільки на продажах через онлайн-магазин. У компанії підкреслюють, що новий підхід дозволить знизити вартість всіх моделей Tesla приблизно на 6%.

«Тепер ви можете купити Tesla в Північній Америці через телефон приблизно за 1 хвилину, і ця можливість скоро буде поширена по всьому світу. Протягом декількох місяців ми закриємо багато з наших магазинів, а невелика кількість найбільш відвідуваних автосалонів продовжать працювати як інформаційні центри Tesla», – йдеться в прес-релізі Tesla.

Крім того, виробник анонсував відмову від практики тест-драйвів перед продажем автомобіля. Згідно з новою стратегією, покупець зможе повернути автомобіль протягом семи днів за умови, якщо пробіг за цей час не перевищив 1000 миль.

«Ви можете купити Tesla, проїхати кілька сотень миль на вихідних з друзями, а потім повернути автомобіль назад безкоштовно», – йдеться в релізі.

Також в Tesla розповіли про плани по розширенню мережі сервісних центрів у всьому світі і про оновлення «прошивки» для моделей Tesla 3.


Не пропустіть