В Україну поставлені новітні автобуси Guleryuz Cobra (Фото)

В Івано-Франківськ прибули 12 нових турецьких автобусів Guleryuz Cobra GD 272 LF. Про це повідомив в Facebook міський голова Руслан Марцінків, повідомляє Ukraine Now.

«Кондиціонери, USB- зарядка, місця для маломобільних груп, колясок і навіть тварин, зручні сидіння і «просунута» електроніка. Це лише деякі опції, які мають нові турецькі автобуси, частина з яких вже на території КП «Електроавтотранс» ІФ. Ще частина – в дорозі в Івано-Франківськ і була помічена інсайдерами на трасі Бурштин.

Два роки тому, як приїжджав в депо, то ніби повертався десь в союз. І трохи аж сумно було від тих бабусь «рогатих». Вчора вкотре навідався до КП «Електроавтотранс» ІФ і хочу сказати, що зміни – колосальні. Вся територія заставлена ​​новенькими автобусами, оновлено тролейбусний парк, всі біло-червоні, як один. За два роки – це вражає результат! Дякую Vitalii Golutiak, Андрій Тютюнник за постійний рух вперед! Приємно знати, що франківський громадський транспорт може бути комфортним, сучасним і головне – комунальним», йдеться в повідомленні.

На початку року, ТОВ «Сучасні вантажівки» (Київ), яке входить до складу великого українського Автомобільного холдингу АВТЕК, перемогло в тендері на поставку комунальному підприємству «Електроавтотранс» 12 низькопідлогових міських автобусів великого класу. Були запропоновані автобуси Guleryuz Cobra GD 272 LF виробництва Туреччини за 65,995 млн грн при очікуваній сумі закупівлі 70,8 млн грн.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть