Рідкісний Ford Mustang простояв в гаражі з кондиціонером майже 40 років (Фото)

Старі автомобілі – окрема тема для кожного ентузіаста. Звичайно, повно тих, кому вся ця тема нецікава, і в цьому немає нічого дивного або поганого. Але, чорт забирай, цей Ford Mustang Mach 1 провів в гаражі більше 38 років! Стан – відмінний.

Ви ж бачили всі ці несподівані гаражні знахідки? Як правило, кілька років ув’язнення, хоч і захищають автомобіль від агресивного впливу довкілля, але все ж накладають відбиток часу у вигляді товстого шару пилу і пошкоджених деталей.

Виявляється, умови зберігання – важливий фактор. І даху зі стінами тут недостатньо. Форд Мустанг 1969, котрий ви бачите на фото, майже 40 років провів в гаражі з кліматичною установкою, завдяки якій вдавалося підтримувати оптимальні умови всередині приміщення.

Результат – відмінний стан класичного вживаного авто, яке тепер можна продати за дуже серйозні гроші. Звичайно, деякі витратні матеріали на зразок оригінальних 50-річних покришок доведеться замінити. Але кого це зупинить? Масл-кар вже пройшов техогляд, який підтвердив справний стан. Бонус – жодного натяку на іржавий кузов.

Звичайно, власник виставив автомобіль на онлайн-аукціон. Поточна ставка вже досягла 50 тисяч доларів.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть