Bentley підготувала крутий спорткар до ювілею марки (Фото)

100 ексклюзивних автомобілів з нагоди 100-річчя Bentley – такий новий спорткар Continental GT Number 9 Edition By Mulliner, показаний в Женеві.

У 2019 на автосалоні в Женеві марка Bentley почала відзначати своє 100-річчя. З нагоди круглої дати фірма представила ексклюзивне купе Continental GT – модифікацію Continental GT Number 9 Edition, випуском якої займуться фахівці Mulliner.

Тираж автомобіля складе всього 100 примірників, кожен з яких буде оформлений в дусі легендарного гоночного Bentley Blower, яким керував сер Генрі Ральф Стенлі “Тім” Біркін в 1930 році в 24-годинному марафоні в Ле-Мані. Тому сучасна модель отримала намальований на решітці радіатора №9, що переносить до машини 1929 року.

Володарі унікальної машини зможуть вибрати зелений або чорний кузов, але незалежно від забарвлення всі купе оснастять 21-дюймовими колесами з 10-спицевим дизайном, а також пакетом карбонових деталей кузова і чорним декором замість хрому.
Салон також може бути зроблений із зеленої або чорної шкіри, а майже всі елементи будуть прикрашені літерою “B” в стилістиці Blower. На панелі, яка обертається на центральній консолі з’явиться унікальний артефакт – дерев’яна планка з сидіння гоночного автомобіля з Ле-Ману 1930 року.

Ювілейна модель відрізняється табличками “1 of 100” в салоні і позолоченими ручками на консолі. Ну а кому не дістанеться Continental GT Number 9 Edition, той може купити інший Bentley – всі автомобілі 2019 року отримають особливий декор в честь сторіччя марки.


Не пропустіть