7 автомобілів, які гарантовано проїдуть 400 тисяч кілометрів (Фото)

Останнім часом більшість водіїв не може похвалитися тим, що їхні машини справно їздять і не ламаються. На відміну від автомобілів-мільйонників 1990-х років сучасні моделі економічніші та комфортніші, але за це доводиться розплачуватися меншим ресурсом. І все ж фахівці назвали ряд машин, які без серйозних поломок пройдуть 400 тисяч кілометрів. Детальніше про них – далі в нашому огляді.

Lexus ES 350

Вже більше десяти років автомобілі марки Lexus очолюють усі рейтинги надійності. Згідно з дослідженнями незалежних експертів, Lexus ES 350 – це найнадійніший седан бізнес-класу 2018 року. Машина оснащена 300-сильним двигуном V6 і 6-ступінчастим автоматом, завдяки чому їзда як в місті, так і на далекі відстані, абсолютно не стомлює.

Toyota Camry

Toyota Camry – це один з тих автомобілів, назва яких може стати синонімом слова «надійність». Це дійсно наднадійних машина, яка може проїхати 400 000 км до капітального ремонту. Причому, варто відзначити, водію Toyota Camry завжди буде комфортно. Все, що від нього вимагається – вчасно проводити технічне обслуговування і не економити на запчастинах. А про все інше подбає сама машина, яка вже в базі оснащена інтелектуальним круїз-контролем, системою стеження за розміткою і попередження зіткнення з пішоходами.

Subaru Forester

На думку експертів, Forester, флагманську модель японської компанії Subaru, можна назвати ідеальним сімейним авто, яке здатне проїхати 400 тисяч кілометрів. Протягом багатьох років під ім’ям Forester дивує своєю витратою палива, надійністю та привабливістю.

Kia Rio

Може здатися неймовірним, але Kia Rio, один з найпопулярніших автомобілів на пострадянському просторі та один з найбільш доступних в модельній лінійці корейського бренду. Незважаючи на низьку вартість, автомобілі Kia вважаються досить надійними, незалежно від ринку, де вони продаються. Як виявилося, проїхати 400 тисяч кілометрів на машині за 15 000 доларів цілком реально.

Toyota Tundra

Toyota Tundra – це пікап, який складно знайти на нашому ринку, але ця модель користується попитом в Америці. Автомобіль дуже надійний, і кращий цьому доказ – пробіг в 1 мільйон миль (1,6 мільйона кілометрів) одного з екземплярів.

Honda Accord

Автомобілі марки Honda вже давно заслужили репутацію дуже надійних машин, і мало який седан може потягатися з Honda Accord за цим параметром. Великий пробіг без жодних проблем – найкраща характеристика для японської моделі. А в нових Accord 2019 року вже в базовій комплектації встановлена ​​система безпеки Honda Sensing, яка допомагає уникнути зіткнень.

Toyota Prius

Вже досить довгий час Toyota Prius вважається еталоном надійного автомобіля, який може проїхати не менше 400 тисяч кілометрів. Проте, японська машина відома перш за все своєю гібридною системою, тому можна бути впевненим, що після заміни акумуляторних батарей навіть напівмертвий Prius знову оживе.

Джерело mashyna.com.ua

Не пропустіть