Названо найдорожчий в обслуговуванні вживаний автомобіль

У 2018 році найбільш дорогим в обслуговуванні старим автомобілем став BMW X6 M, а недорогим – Toyota Prius. До такого висновку прийшли експерти, проаналізувавши дані приблизно 400 тис. вживаних машин.

Власникам кросовера BMW X6 M довелося в 2018 році витратити на його обслуговування в середньому 3 400 доларів. Власникам більш бюджетних моделей в минулому році їх обслуговування обійшлося від 705 до 3 200 доларів. Звичайно, багато що залежить від моделі, від того, яким двигуном вона оснащується.

Так, наприклад власникам американського позашляховика Hummer H2 в 2018 році припало на бензин витратити в середньому 2 000 доларів. Цей позашляховик найбільше потребує грошей на паливо.

Найменш дорогим з обслуговування автомобілем в минулому році стала Toyota Prius. Власники цього гібрида витратили на нього в середньому 750 доларів. Витрати на паливо склали всього 527 доларів. Це пояснюється економною гібридною силовою установкою, що складається з бензинового двигуна і електромотора.

Нагадаємо, що перше покоління Toyota Prius з’явилося в 1997 році. В кінці 2018 року відбулася прем’єра оновленої версії цього гібридного седана. Цікаво, що тепер у нього є повний привід.

Джерело autonews.ua

Не пропустіть