В Україні Daewoo Lanos перетворили на справжній позашляховик (Відео)

Львів’янин Володимир Ермоченко перетворив свій Daewoo Lanos практично в справжній позашляховик, який може витягнути з бруду Mitsubishi Pajero і Jeep Grand Cherokee. У майбутньому він отримає повний привід і гібридну силову установку.

Daewoo Lanos Володимир Ермоченко купив десять років тому. Через деякий час він додав йому нову високопрофільні гуму, що збільшило дорожній просвіт. Потім з’явилися лебідка, шноркель і деякі інші нові елементи.

В результаті вийшов якщо не «чистий» позашляховик, то практично справжній вседорожний кросовер, здатний проїхати по досить серйозному бездоріжжю. Він пройшов випробування в Карпатах і навіть в Скандинавії. Крім того, він брав участь в київському фестивалі любителів бездоріжжя Off Road Free Fest, де показав, що і у нього є непогані позашляхові характеристики. І це незважаючи на те, що у автомобіля немає повного приводу (в майбутньому він з’явиться).

Володимир Ермоченко хоче, щоб у його вседорожного Daewoo Lanos була гібридна силова установка. Він спробує її встановити. Правда, з якої машини знімуть цю гібридну силову установку – поки таємниця.

Володимир мріє коли-небудь взяти участь в знаменитому ралі-марафоні «Дакар». Сподіваємося, його мрія здійсниться.

Джерело mashyna.com.ua

Не пропустіть