Названа вартість нового Jeep Gladiator

Протягом декількох тижнів автосалони очікують новий пікап Jeep Gladiator 2020 в декількох модифікаціях.

Абсолютно новий універсальний пікап-кабріолет Jeep Gladiator представлений досить широким модельним рядом. Базова версія з приставкою Sport отримала найнижчу вартість 33 545 доларів і найбільш скромне оснащення. Gladiator у виконанні Overland відрізняється 18-дюймовими колісними дисками, роздільним клімат-контролем, а також електросклопідйомниками і замками.

Топова, але не найдорожча версія Rubicon оцінюється в 43 545 доларів. Версія включає в себе світлодіодну оптику, 17-дюймові колеса, а також буксирувальні гаки, троси та іншу позашляхову атрибутику. Якщо додати до Rubicon всі можливі додаткові опції, його вартість збільшиться майже до 60 000 доларів.

Максимальна комплектація Gladiator Rubicon все одно не «переплюне» спецверсію Launch Edition, яка буде випущена обмеженим тиражем 4 190 примірників за ціною 60 815 доларів за кожен.

Пікап отримав 3,6-літровий мотор, здатний генерувати 285 к.с. потужності і 352 Нм крутного моменту. Трансмісії мають знижувальну передачу і представлені 6-швидкісною «механікою» і 8-ступінчастою АКПП.


Не пропустіть