Опубліковано рейтинг найнадійніших позашляховиків 2019 року

Кращими характеристиками позашляховика володіють авто трьох японських брендів

Рейтинг найнадійніших позашляховиків 2019 роки очолив Toyota Land Cruiser Prado. Цей позашляховик поєднує в собі повний привід, рамну конструкцію і нерозрізний задній міст. Фахівці високо оцінили лідера за надійність, рівень комфорту, прохідність, а також сучасний дизайн і оснащення.

“Срібло” рейтингу дісталося Mitsubishi Pajero Sport. Експерти підкреслили, що Pajero Sport третього покоління побудований на сталевій лонжеронній рамі, що гарантує міцність і надійність автомобіля. Крім того, джипу притаманні всі найкращі характеристики позашляховика – повний привід, нерозрізний задній міст і рамна конструкція.

Трійку лідерів замкнув Subaru Forester п’ятого покоління. В цьому авто варті уваги два бензинових атмосферних двигуна з горизонтально-оппозитною конструкцією (2,0 л на 150 к.с. і 2,5 л на 185 к.с.) і повний привід. Крім цього, позашляховик відзначився компактністю, практичністю і наявністю електрокерованої багатодискової муфти, яка розподіляє крутний момент в залежності від поточної ситуації на дорозі.


Не пропустіть