В Україну хлинуть доступні китайські машина

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, днями в Україні підписана ексклюзивна дистриб’юторська угода з китайською автомобільною корпорацією China First Automotive Group Corporation (скор. FAW).

Відповідно до умов ексклюзивної дистриб’юторської угоди, компанію FAW Trucks в Україні представлятиме Група компаній АІС.

Імпортувати планують модельну лінійку вантажних автомобілів FAW вантажопідйомністю від 2,8 до 40 тонн (бортові автомобілі, самоскиди, а також шасі), а реалізація буде здійснюватися як силами власної торгової мережі АІС, так і за допомогою залученої дилерської мережі.

В Україні на замовлення АІС на потужностях автомобільного заводу ВО «Авто-Холдинг» м.Кременчук заплановано виробництво широкої лінійки автомобілів з різними типами надбудов: бортові вантажівки, фургони, самоскиди, зерновози, комунальна техніка і т.ін. Залежно від моделі, рівень локалізації складатиме від 15% до 40%.

Як зазначив директор з маркетингу Групи компаній АІС Сергій Боровик: «Ринок нових вантажних автомобілів є одним з тих, що найбільш стабільно розвиваються. Його ємність за підсумками 2018 року перевищила докризові значення і склала 4,7 тис. од., зростання до минулого року склало 22%. Наша компанія завжди мала сильні позиції в цьому сегменті. Ми впевнені, що за допомогою такого надійного партнера як FAW ми зміцнимо своє становище, і запропонуємо покупцям досить багато нових моделей вантажівок для бізнесу, що швидко окупаються».

Старт продажів запланований на другу половину 2019 року.

У перспективі можливе подальше співробітництво з China First Automotive Group Corporation в напрямку легкових автомобілів, електромобілів і автобусів FAW для поставок в Україну.

Джерело mashyna.com.ua

Не пропустіть