Mitsubishi продемонструє наступника паркетника Outlander

Концерн з Японії Mitsubishi Motors повідомив про намір взяти участь в міжнародному мотор-шоу в Шанхаї. Офіційні представники бенду вже оприлюднили список автомобілів, які постануть перед очима світової громадськості 16 квітня.

Найбільш значущим і очікуваним дебютом Mitsubishi Motors стане концептуальна версія паркетника Engelberg Tourer. Серійна ж модифікація, яку мають намір побудувати на платформі цього прототипу вже в майбутньому році, виявиться безпосереднім наступником популярного паркетника Outlander. За даними спеціалізованого видання з Китаю Autohome, на аналогічній базі створять і новий Nissan X-Trail.

Кроссвен Engelberg Tourer за своїми розмірами можна порівняти з його найближчим родичем. За рішенням дизайнерів він придбав стильні передні світлодіодні фари на два рівня, значну X-подібну решітку радіатора і багажне відділення на даху. У салоні на трьох рядах сидінь можуть з комфортом розміститися сім чоловік. Також в інтер’єрі красується віртуальна приладова панель, незвичайна передня панель з декількома сенсорними дисплеями, а також консоль по центру, на якій також розміщується тачскрін для управління клімат-контролем.

В підкапотному просторі паркетника знаходиться гібридний двигун на платформі атмосферного агрегату з робочим об’ємом на 2,4 літра і два електричних двигуна на передній і задній осі. Згідно із запевненнями представників концерну, на одній електротязі новинка зможе подолати 50-70 кілометрів, а всього на вкрай заповненому баку і заряджених акумуляторних батареях авто зможе подолати до 800 кілометрів.

Варто нагадати, що Mitsubishi Outlander нинішнього покоління з невеликими оновленнями виготовляється протягом семи років. Ця обставина не заважає паркетнику користуватися попитом у клієнтів автогіганта.


Не пропустіть