Містер Бін продає свій Mercedes-Benz 500E (Фото)

Відомий англійський комік Роуен Аткінсон, якого більше знають, як Містера Біна, завзятий колекціонер автомобілів. Нещодавно він виставив на продаж свій Mercedes-Benz 500E (W124) 1991 р.в.

Цей автомобіль має лівостороннє розміщення керма. Таких машин в Великобританію було завезено 29 примірників. Потрібно відзначити, що актор продає зазначений вище Mercedes-Benz вже не в перший раз. Покатавшись чотири роки, він продав його в 1995 році. Потім, через 23 роки, знову викупив машину. І ось тепер знову продає.

Автомобіль оснащений п’ятилітровим агрегатом, здатним розігнати дану модель до 100 км/год за 5,5 секунди. Максимум швидкості зафіксований на позначці 250 км/год. Всього автомобіль пройшов близько 300 000 км. Однак стан у машини ще досить пристойне.

Як повідомляється, придбати даний автомобіль можна буде на аукціоні Classic Car Auctions, який пройде 25 травня цього року. Ймовірно, таку машину поки що продадуть не надто дорого (стартова ціна ще не оголошувалася). Але з роками, історія даного авто зробить свою справу, а значить, цінник явно зростає.


Не пропустіть