Toyota показала новий бюджетний мінівен (Фото)

30 квітня на виставці комерційних авто в Бірмінгемі відбудеться світовий дебют компактного фургона Toyota Proace City. Напередодні прес-служба японського автогіганта опублікувала офіційні фотографії і характеристики “однооб’ємника”.

Toyota Proace City побудована на тій же платформі, що і компактні фургони PSA: Citroen Berlingo і Peugeot PartnerTepee. Відзначимо, що випускатися новинка буде там же, де і ці авто, тобто в Іспанії на заводі Vigo.

Моделі Proace City покладається два варіанти довжини 4 400 мм і 4 700 мм, крім цього – кілька типів кузова: вантажний, вантажопасажирський або пасажирський фургон. До речі, останній в більшості випадків відносять до категорії мінівенів, тому цій версії дали назву Proace City Verso. Авто в такому виконанні є з двох-або трьохрядний салоном. Завдяки своїм габаритам, Proace City здатний перевозити одноразово два європіддона.

Моторна гамма новинки включає бензинові і дизельні мотори, що забезпечують віддачу від 75 до 130 к.с. Вони поєднуються з 5- або 6-діапазонною МКПП, або з восьмиступінчастою автоматичною трансмісією.

В арсеналі Proace City значаться: круїз-контроль, асистент, що оцінює втому водія, а також системи, що забезпечують запобігання фронтальних зіткнень, розпізнавання дорожніх знаків і контроль дорожнього просвіту. Опціонально доступний моніторинг “сліпих” зон, адаптивний круїз-контроль і багато іншого.


Не пропустіть