Український ЛуАЗ «обскакав» на бездоріжжі Duster і УАЗи (Відео)

Український позашляховик ЛуАЗ може на бездоріжжі «зробити» не тільки класичні радянські УАЗи, а й сучасний французький компактний позашляховик Renault Duster. Про це свідчить відео, розміщене в Інтернеті.

У відео показано, як темно-зелений ЛуАЗ долає бездоріжжя там, де цього не можуть зробити ні УАЗ, ні Renault Duster. При цьому слід сказати, що у випробуваннях взяв участь звичайний серійний ЛуАЗ, а не якась там його спеціально підготовлена ​​до важкого бездоріжжя версія.

У чому головні переваги українського ЛуАЗу? Основна перевага в тому, що він поєднує в собі ряд елементів, які створюють йому відмінні позашляхові якості. Це поєднання повного приводу, великого дорожнього просвіту, маленьких коліс, невеликої ваги, і хорошого мотора. Все разом це робить ЛуАЗ хорошим позашляховиком. Не даремно він вже кілька десятиліть успішно їздить українськими дорогами.

На жаль, в Луцьку позашляховики давно не випускають. Замість них там роблять автобуси «Богдан». Звичайно, автобуси потрібні Україні, але нам здається, що свою історію забувати не потрібно. Можливо, коли-небудь з’явиться позашляховик ЛуАЗ нового покоління …

Джерело autonews.ua

Не пропустіть