Найбільш неймовірний тюнінг знаменитого Toyota Land Cruiser (Фото)

Найчастіше тюнінг Toyota Land Cruiser є деяким доопрацюванням авто для кращої їзди по бездоріжжю або ж невелика кастомізація зовнішнього вигляду. Але в даному випадку – все зовсім інакше.

Умільці з Allers Rods and Custom повністю перекроїли старенький Toyota Land Cruiser J40 1975 року. З машини зробили хот-род, для чого її технічну складову повністю переглянули. Причому проект вийшов на славу: нерідко такі авто швидко виходять з ладу, але цей позашляховик за 5 років свого існування (модернізація була проведена в 2014 році) вже проїхав 100 000 км – власник активно використовує машину для подорожей.

Перше, що відразу впадає в очі в цьому Ленд Крузері – занижена висота. По-перше, автомобілю зменшили дорожній просвіт, а по-друге, на 20 см зрізали дах. У підсумку, він став більш “приземлений”.

Також хот-род забезпечили новими, спортивними колесами з шинами BFGoodrich і іншою задньою секцією. Плюс у нього нова підвіска – регульована, з амортизаторами від Land Rover Discovery. Від цього ж “британця” до Тойоти перекочував і задній міст.

Під капотом авто – форсована 4,0-літрова V-подібна вісімка Toyota 1UZ від Lexus GS на 300 к.с., яка зістикована з 4-діапазонним автоматом. З таким мотором позашляховик розганяється до 206 км/год, а класичну дрегову дистанцію у чверть милі проходить за 15,1 с.

Після доопрацювання він розвиває 300 К.с. і розганяє позашляховик до 206 км/год. Заїзд на чверть милі здійснюється за 15,1 с. Оригінально виглядає бічний вихлоп.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть