На звалищі знайшли раритетний кабріолет Chrysler (Фото)

Універсальна передньопривідна платформа Chrysler K Platform, яка врятувала компанію від загибелі на початку 1980-х років, породила багато похідних – включаючи автомобіль, який запустив революцію мінівенів. Одним з оригінальних автомобілів Chrysler K Platform був розкішний Chrysler LeBaron 1982 року випуску, який в кінці десятиліття перетворився в шикарний кабріолет. Після 1995 року «LeBaron» зник, його замінили «Sebring» і «Cirrus». Нині їх все менше, рідкісні випадки навіть на звалищах старих автомобілів. Ось спортивний кабріолет 91-го року у дворі в Денвері.

Кращий в своєму роді кабріолет LeBaron в 1991 році фактично був під маркою Maserati і поставлявся тільки з Mitsubishi V6.

Двигун потужністю 141 к.с. був базовою силовою установкою для LeBaron GTC ’91, хоча для цього автомобіля можна було придбати додатково 2,5-літрову пряму четвірку в 152 к.с. (Але не для TC By Maserati).

Хто б не купив цей автомобіль в першу чергу, має бути, він ганяв хвацько – судячи з цієї 5-ступінчастої механічної коробки передач. Нині вона все рідше зустрічається серед членів сімейства K-Car, оскільки автоматика дешевше.

Є навіть повітряна подушка з боку водія. Вона означала, що ті жахливі автоматичні ремені безпеки, які зруйнували автомобілі початку 1990-их, вже були не потрібні.

Інтер’єр сильно постраждав від колорадського сонця. Колись автомобіль починав «своє життя» як вишуканий червоний палац Борделло 1980-1990-х років, весь з велюра і жорсткого пластика.

Джерело autonews.ua

Не пропустіть