З’явилася подробиці про новий Toyota Land Cruiser 300

У японських ЗМІ знову з’явилася інформація про нове покоління легендарного позашляховика Toyota Land Cruiser. Дебют новинки може відбутися вже 24 жовтня 2019 року в рамках міжнародного автосалону в Токіо.

Уже відомо, що новинка отримає нову рамну конструкцію, але стане, при цьому, набагато легше, безпечніше і більш сучасною попередника. Зниження маси вдалося досягти за рахунок зміни конструкції кузова і більш широкого застосування високоміцних сплавів.

Також буде розширено набір систем активної безпеки, так, крім адаптивного круїз-контролю з режимом руху в пробках, позашляховик буде мати систему напівавтономного управління, а в салоні з’явиться величезний вертикальний сенсорний монітор інформаційно-розважальної системи.

Новинка буде мати довжину понад п’ять метрів, відстань між осями складе 2 850 мм. Під капотом Toyota Land Cruiser 300 буде знаходиться бітурбованний агрегат об’ємом 3,5 літра потужністю 450 к.с. і максимальним обертовим моментом 600 Нм. В якості трансмісії буде використовуватися 9-ступінчаста автоматична коробка Direct Shift. Привід – виключно повний.

Також готується до дебюту гібридна модифікація моделі, характеристики якої поки не розкриваються. Передбачається, що новий Toyota Land Cruiser 300 надійде в продаж в 2020 році.


Не пропустіть