Volkswagen буде продавати під брендом Jetta новий бюджетний кросовер (Фото)

Німецький автовиробник вирішив не вкладати багато сил у розробку модельного ряду нової марки Jetta і створив «клон» власної моделі.

Нагадаємо, що минулого тижня дебютувала нова марка, яка носить назву однієї з моделей концерну – Jetta. Автомобіль з таким шильдиком будуть поставлятися виключно на китайський ринок і займуть нішу бюджетних моделей. В рамках автосалону в Шанхаї були представлені перші концептуальні моделі нової компанії, які розділили платформи з уже наявними автомобілями концерну.

Нещодавно новий бренд представив світовій громадськості свій перший кросовер Jetta VS5, який найближчим часом вийде на ринок. Як відзначають журналісти, схожість з існуючою моделлю SEAT Ateca просто вражає. Варто зазначити, що основну роботу дизайнери провели над передньою частиною моделі.

Нам раніше стало відомо, що новинка буде оснащена моторами серії EA211 від Volkswagen, об’єм яких дорівнює 1,4 і 1,5 літра. В якості трансмісії задіють 7-ступеневу роботизовану КПП DSG7 від Volkswagen з подвійним зчепленням або 6-діапазонний «автомат».


Не пропустіть