Suzuki запропонували авто за 4 200 доларів (Фото)

Компанії Suzuki готується випустити на ринок оновлений бюджетний хетчбек Maruti Suzuki Alto 800, який отримав серйозні зміни в дизайні, в інтер’єрі, а також антиблокувальну систему вже в базовій комплектації. Його вартість складе близько 4 200 доларів.

У компактного хетчбека новий передній бампер, нові протитуманні фари, рестайлінгова решітка радіатора. А ось ззаду змін немає практично ніяких. Якщо раніше у цього хетчбека на кузові був логотип «ALTO 800», то тепер він змінився на «ALTO».

У салоні з’явилася нова приладова панель, взята у Alto K10, є інформаційно-розважальна система з Bluetooth. На жаль, у мультимедійної системи немає сенсорного дисплея, як у Renault Kwid, з яким конкурує Alto.

Під капотом розташований трициліндровий 0,8 л двигун потужністю 48 к.с. і 69 Нм крутного моменту. Він працює разом з 5-ступінчастою механічною коробкою передач. Це такий же мотор, який був у Alto і раніше, але тепер він менше забруднює повітря (на 25% менше).

Оновлений Maruti Suzuki Alto 800 коштує близько 4 200 доларів, що трохи дорожче, ніж раніше (через нове обладнання). Тим не менш, він як і раніше залишається одним з найдешевших автомобілів в світі.

Джерело autonews.ua

Не пропустіть