Розпочався ремонт ще однієї важливої траси

Розпочались роботи з поточного середнього ремонту на автомобільній дорозі загального користування державного значення М-05 Київ-Одеса на ділянці км 143+028 – км 152+918. Сьогодні підрядною організацією ведуться роботи із демонтажу старого асфальтобетонного покриття – проводиться його фрезерування.

Про це повідомляє Твоя МАШИНА з посиланням на САД у Черкаській області.

На замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області, поточний середній ремонт ділянки автодороги М-05, протяжністю майже 9,9 км, буде проведено у Жашківському районі від кордону з Київською областю і до закінчення міста Жашків у напрямку Умані.

Ремонтні роботи розпочалися із правого проїзду автодороги М-05 Київ-Одеса. На час проведення ремонтних робіт рух транспорту правим проїздом перекрито, і відбувається по лівому проїзду у реверсному режимі.

Під час проведення поточного середнього ремонту ділянки автодороги М-05 буде проведено укріплення та підсилення існуючого дорожнього одягу, укріплено узбіччя та влаштовано водовідведення з проїзної частини автодороги. Буде влаштовано новий вирівнюючий та верхній шар асфальтобетонного покриття, з’їзди з автодороги.

Проектом проведення поточного середнього ремонту заплановано ремонт двох шляхопроводів на ділянках км 147+018 та км 147+253. Під час ремонту шляхопроводів влаштують водовідведення зі штучних споруд, нові деформаційні шви, вирівнюючий та верхній шар асфальтобетонного покриття на прогонових будовах шляхопроводів.

Також на цій ділянці автодороги М-05 Київ-Одеса передбачено ремонт автопавільйонів громадського транспорту, зупинкових майданчиків та громадських туалетів. Буде проведено роботи з укріплення та планування узбіччя, обрізання порослі та крон дерев.

По завершенню робіт з влаштування нового дорожнього покриття, влаштують нову дорожню розмітку холодним пластиком, острівці безпеки, встановлять нові дорожні знаки та встановлять нове дорожнє огородження.


Не пропустіть