Рiдкiсний Mercedes ML прoдaють зa цiнoю вживaнoго Ланоса (Фото)

Якщо ви шанувальник автомобільної історії, ласкаво просимо! Зараз мова йде не про ті часи, коли автомобілі виглядали як дивани епохи Бароко – ми говоримо про щось більш цікаве. Наприклад, одному з перших в світі кросоверів Mercedes ML відмінно підійде.

Конкретний б/у Мерседес МЛ 2001 року примітний сам по собі, особливо якщо враховувати невеликий пробіг в 124 тис км. Але ми маємо справу з версією від Brabus. Вже страшно?

Правильно, адже автомобіль, зрозуміло, піддався ряду модифікацій. Стоковий 4,3-літровий V8 Mercedes ML430 тепер має об’єм 5,8 л. У парі з агрегатом працює 5-ступінчаста автоматична КПП.

Варто також згадати нові поршні і шатуни, колінчастий вал, нову вихлопну систему і перенастроєні «мізки». В результаті потужність склала 400 к.с. і 579 Нм крутного моменту.

Зовнішні зміни відзначені іншою оптикою, колісними дисками, кастомними бамперами і розширеними арками. Не забуваємо про суворі і майже чарівні літери В на шильдиках і традиційний чорний колір.

Інтер’єр просочений розкішшю – шкіряна обробка, дерев’яні панелі, супутникова навігація, особливі рульове колесо і килимки. За унікальний автомобіль просять 4 500 доларів. Не так вже й багато – це ж історія!

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть