Volkswagen показав голий, але повністю функціональний каркас нового Golf (Фото)

В рамках найбільшої в Німеччині молодіжної виставки досягнень науки і техніки IdeenExpo компанія Volkswagen продемонструє «скелетований» електричний e-Golf. Ходовий макет під назвою eGon був створений стажерами компанії для наочної демонстрації технологій, прихованих від очей власників автомобілів.

Як повідомляє прес-служба компанії, над створенням Volkswagen eGon працювало вісім стажерів, які проходять навчання за різними спеціальностями. З e-Golf були демонтовані всі кузовні панелі, залишилися тільки остов, компоненти електричної силової установки і проводка. Макет практично повністю зберіг функціональність стандартної машини, він повинен продемонструвати відвідувачам виставки наскільки складний і технологічний електричний автомобіль.

Силова установка Volkswagen e-Golf складається з встановленого на передній осі електромотора потужністю 136 к.с. і 290 Нм крутного моменту і тягової батареї, ємність якої становить 35,8 кіловат-години. Дальність ходу електрокара на одному заряді складає до 300 кілометрів на циклі NEDC (реальний запас ходу складає близько 190 кілометрів). Розгін з місця до 100 км/год займає у e-Golf 9,6 секунди, а максимальна швидкість автомобіля досягає 150 км/год.

Стартова ціна автомобіля в Німеччині становить 35 900 євро. Для порівняння дизельний Golf оцінюється від 34 345 євро, а заряджений 290-сильний варіант GTI TCR – від 40 275 евро.


Не пропустіть