В Україні помічені цікаві машини для ямкового ремонту (Відео)

Хто б міг подумати, що для ямкового ремонту українських доріг залучать сучасні магістральні тягачі, в тому числі стандарту Євро. Навесні на українські дороги масово виїхала всіляка техніка для ямкового ремонту. Так, днями в Києві були помічені вантажні автомобілі з передовим обладнанням для ямкового ремонту від австрійського виробника – Strassmayr STP 1008/6000.

Найцікавіше, що все це інноваційне обладнання встановили на сучасні магістральні тягачі. Серед них особливо виділяється DAF XF з двигуном потужністю 460 к.с. екологічного стандарту Євро 6. Машина з колісною формулою 6х2, з задньої підйомної віссю. За ним видно інша вантажівка – двовісний MAN TGA з турбодизелем потужністю 410 к.с.

Машина STP 1008/6000 з джойстиком призначена для ямкового ремонту дорожніх покриттів. Весь ремонт здійснюється з використанням одного пристрою під керуванням оператором за допомогою джойстика з кабіни транспортного засобу, з використанням новітніх технологій розподілу емульсії і щебеню.

Дана модель має незалежний привід для всіх функцій, оснащена гідравлічним підвішеним робочим органом, встановленим на передній частині автомобіля. Робочий орган, встановлений в передній частині автомобіля, забезпечує максимальну безпеку оператора, яка підтримується на всіх етапах процесу ремонту поверхні, без необхідності залишати кабіну транспортного засобу.

Передня консоль дозволяє працювати з дорожньою поверхнею перед транспортним засобом в межах 3,5 м.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть