Що з себе являє битий кросовер за $ 150 000 з аукціону (Відео)

На американських аукціонах битих і потоплених авто купують не тільки бюджетнкі, а й преміальні машини і навіть суперкари. Не так давно журналісти писали про перший розбитий кросовер Lamborhini Urus, і ось через три місяці у нього з’явився новий власник. Машину придбали перекупки з YouTube-каналу 7motors USA.

Кросовер був виставлений на аукціон Copart за ціною в 115 000 доларів, але в кінцевому рахунку його пустили з молотка за $ 148 000. Чи була вигідною купівля? А ось це найцікавіше запитання, враховуючи, що новий такий автомобіль коштує близько 230 000 доларів, а ремонт автомобілів марки Ламборгіні завжди був витратною справою.

На вигляд у машини є лише пошкодження передньої частини – пом’ята кришка капота, розбитий бампер і радіаторна решітка, відсутні фари. Однак на ділі у автомобіля виявилися більш серйозні пошкодження – зокрема, “перебита” рульова рейка і деформований лонжерон. Зате агрегати і електроніка зберегли свою працездатність. Ну і ще один плюс – пробіг машини складає менше 1000 км, що говорить про те, що в ДТП машина по-суті після виїзду з салону.

Детальніше про пошкоджений Lamborghini Urus ви можете дізнатися в відео нижче.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть