У Мережі показали найжахливіший тюнінг нової Toyota Camry (Фото)

Новий японський седан Toyota Camry 70 став помітно краще, ніж його попередні покоління. Однак, декому здається, що і нову Camry можна доопрацювати.

Один ентузіаст вирішив додати новій Toyota Camry спортивності. Що ж, не така вже й погана ідея. Навіть такий суворий седан має право на деякі надмірності. Головне, як втілити в життя цю ідею!

В даному випадку ідея була реалізована просто жахливо. Так, Camry отримала величезний спойлер, декоративний дифузор, фальш-решітку в задньому бампері, хромовані смужки на кузові. Однак, все це виконано в такому стилі, що не викликає абсолютно ніякої симпатії.

З упевненістю можна сказати, що стокова Camry виглядає набагато симпатичніше, ніж тюнінгованна версія. І такою є думка більшості автомобілістів, які бачили цей «тюнінг».

Як приклад класного тюнінгу для Toyota Camry 70 можна привести роботу японського ательє Artisan Spirits (див. фото внизу). Седан отримав агресивний обвіс з переднього спліттера, бічних обвісів і заднього дифузора. Крім того, йому дали нові колісні диски і нову вихлопну систему.


Не пропустіть