Сумне видовище: Колекцію автомобілів Ferrari викинули з гаража у відкрите поле (Фото)

Унікальна колекція автомобілів Ferrari виявилася не просто забутою, а викинутою у відкрите поле! Про незвичайну долю жеребців з Маранелло повідав сайт Silodrome.

Дані автомобілі належали колись одному заможному адвокату з США – його ім’я, імена родичів і місце дії не розкриваються (як зазначає автор замітки, “через особисті проблеми сім’ї”). Спочатку юрист колекціонував Корвети, але потім виявив інтерес до європейської екзотики, купивши пару Porsche, Lotus і Lamborghini. Пізніше ж він “пішов далі” і купив 13 cуперкарів Ferrari, серед яких – купе Testarossa, 308 Quattrovalvole, 400i, два 328, мінімум три 348 і кілька Mondial.

Але, на жаль, в 2011/2012 роках власнику діагностували серйозне захворювання, і щоб з машинами нічого не сталося, він перевіз з в орендований склад для кращої надійності (туди переїхало 12 Ferrari і два Rolls-Royce). Через якийсь час стан чоловіка різко погіршився і він був змушений пропустити кілька платежів, тоді власники складу не знайшли нічого кращого, ніж … вивести машини в поле. Через якийсь час власник відновив оплату, але автомобілі ніхто так і не повернув на місце.

Протягом декількох років автомобілі перебували під відкритим небом – природно, за цей час їх стан помітно погіршився. Після смерті господаря машини хотіли забрати члени сім’ї, але через судові позови їм не давали зробити цього. Зрештою, Феміда визнала їх право на володіння, проте до того моменту вже зникли дві Феррарі і пара Роллс-Ройс (вони також були серед цього флоту ексклюзивів). Хоча зникнути вони могли ще задовго до цього під час перебування на складі.

Однак, подальша історія автомобілів склалася добре – члени сім’ї зв’язалися з однією з відомих постатей в співтоваристві Ferrari Полу Коксу, який допоміг їх продати в надійні руки. Всі 9 машин купив один з дилерів, і тепер їх чекає реставрація і подальший продаж.


Не пропустіть