Як вберегти машину від крадіжки: Ольга Цибульська дала важливі поради водіям (Відео)

У відомої української телеведучої та співачки Ольги Цибульської нещодавно викрали автомобіль. Авто знайти ще не вдалося, але Оля не здається і продовжує активні пошуки.

Цього разу артистка вирішила поділитися досвідом, який винесла в результаті інциденту. На своїй сторінці Instagram Оля розмістила поради тим, хто потрапив у таку ж біду.

“Перше – за жодних обставин не лишайте техпаспорт у салоні. Якщо так сталося, що техпаспорт в салоні, ви приходите в страхову, розказуєте про ситуацію, вам скрутять фігуру з трьох пальців і не повернуть гроші, тому що такі умови. Друге – позначайте свою машину, тому що так буде її простіше по камерах знайти. Це яскраві подушки всередині салону, наклейки. Третє, лишайте у салоні якісь речі, по яких можна впізнати машину”, – порадила Цибульська.

Переглянути цей допис в Instagram

Як вичислити ХТО ВКРАВ МАШИНУ⁉️😤Дякую що пишете мені весь цей час. ❤️Людей,які вміють співчувати більше,ніж тих,у кого чорне піднебіння.⛔️🙏 #цьом всім хто підтримує, дає поради і ділиться підказками. Я досі #вірю , що машину можна повернути. 🗣Пошуки тривають! 🙏Обіцяла записати відео, щоб захистити водіїв від стресу. Може мій досвід допоможе комусь. Бережіть себе ❤️ #київ #угонкиев

Допис, поширений Оля Цибульська (@cybulskaya)


Не пропустіть