Складено рейтинг найнадійніших німецьких автомобілів

У всьому світі німці славляться своїми першокласними автомобілями. Німецькі авто – це справжня симфонія якості, комфорту і потужності. З огляду на те, що кожна п’ята машина виготовлена в Німеччині, автоексперти вирішили скласти рейтинг найнадійніших німецьких автомобілів.

Для складання рейтингу фахівці використовували різні критерії: надійність, опитування власників і фахівців СТО, випробування техніки в важких умовах.

Перше місце в рейтингу відвели відразу двом автомобілям: Mercedes-Benz B-Class і Porsche 911. У першому випадку
модель визнана кращою в сегменті компактного мінівена, так як транспортний засіб надійний і відносно не дорогий при високій якості збірки.

Що ж стосується Porsche 911, то спортивне 2-дверне купе є одним з найбільш безпечних автомобілів на світовій арені. До того ж, дані машини рідкісні гості на СТО.

Наступні позиції в рейтингу займають BMW X1 і Audi A1. Вони вважаються надійними, але вимагають більш частого відвідування станцій технічного обслуговування.

Замикають рейтинг автомобілі марки Volkswagen. На думку експертів, моделі концерну Фольксваген попередніх поколінь були більш надійними і не примхливими.


Не пропустіть