Дорогу з величезною ямою біля будинку Порошенко через роки почали ремонтувати (Фото)

Біля будинку п’ятого президента України Петра Порошенка відразу після відставки почали ремонт дороги з величезною ямою, по якій роками їздили службові машини глави держави.

Про це на своїй сторінці в facebook написав журналіст Михайло Ткач.

«Президент Порошенко був дуже багатим президентом. Він живе у величезному будинку в одному з найдорожчих куточків країни. Вигравши на військовій риториці під час війни відразу після інавгурації він міг собі дозволити бенкет в Арсеналі. Відпустка на Мальдівах за 500 000 доларів на Різдво», – пише журналіст.

Михайло Ткач здивувався, як з мільярдами президента не можуть відремонтувати яму на шляху проходження кортежу.

«Протягом останнього року ми часто бували біля будинку президента Порошенко. Взимку, навесні – в різні пори року. І завжди склад нашої знімальної групи шокувала одна велика яма на дорозі. Вона, ця яма була відразу там де закінчувався паркан президента Порошенко. Метрів 20 максимум. І взимку або після дощу можна було забути про неї і добре так пірнути. І ми постійно дивувалися. Президент. Мільярди. Яма практично під парканом. Щодня повз ями ввечері і вранці їхали машини кортежу президента», – додав Ткач.

За його словами через цю яму проїжджали щодня автомобілі кортежу.

«Будинок охорони і гаражі для автомобілів кортежу розташовувалися на паралельній вулиці з маєтком першої особи. Повз яму їхали всі. Не їхав тільки президент Порошенко. Сьогодні там проїжджав. Почався ремонт», – написав журналіст.


Не пропустіть