За “Укравтодор” візьметься світова аудиторська агенція

“Укравтодор” уклав угоду з однією із найбільших аудиторських компаній світу Deloitte для проведення аналізу фінансового та правового стану агентства.

Таким чином, агентство допоможе “Укравтодору” оптимізувати роботу. Крім цього, хочуть залучати більше приватних компаній до співпраці, повідомляє глава Служби автомобільних доріг України Славомір Новак.

“На основі висновків експертів з Deloitte в “Укравтодорі” планують обрати найоптимальніший шлях для оздоровлення компанії та подальшої співпраці з підрядниками”, – сказав Славомір Новак

Також він додав, що у майбутньому планують залучити для ремонту та утримання доріг якомога більше приватних компаній.

За останні два роки “Укравтодор” утримував дороги міжнародного значення в 11 областях практично за рахунок приватних компаній. Тому у перспективі утримання доріг за такою схемою збільшуватиметься.

На Чернігівщині “Укравтодор” відмовився приймати у підрядника відновлену дорогу, яку ремонтували під час дощу. Причиною для відмови стала скарга місцевого жителя про неналежний ремонт траси. Чоловік опублікував фотографії та відео, на яких помітно, що дорожники асфальтують залиті водою вибоїни.

Зараз ви читаєте новину «За “Укравтодор” візьметься світова агенція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Джерело gazeta.ua

Не пропустіть