Названо 10 найбільш доступних електромобілів цього року

Електромобілі сьогодні популярні більше, ніж будь-коли. Електромобіль (EV) дозволяє подорожувати у відносній тиші, а ще працює без шкідливих вихлопів. Крім того, водіям не потрібно платити дорожній податок, який включений у вартість бензину.

У списку нижче – ТОП-5 електромобілів, складений з урахуванням таких факторів, як пробіг і зручність використання, динаміка руху та співвідношення ціни і якості. Деякі як і раніше коштують відносно дорого в порівнянні з автомобілями з двигунами внутрішнього згоряння. Однак витрати частково компенсуються більш низькими витратами на утримання.

Kia e-Niro

Приблизно за $44 000 з акумуляторною батареєю потужністю 64 кВт/год проїжджає 370 км без підзарядки.

Nissan Leaf

Ємність акумуляторної батареї збільшили на 25%. Із запасом пробігу в 270 км на одній зарядці Nissan випереджає тепер багатьох своїх конкурентів. Автомобіль також отримав значно більше потужності й крутного моменту, ніж його прямий попередник.

Hyundai Kona Electric

До недавнього часу електромобіль, що коштує $38 000 із запасом пробігу в 482 км, здавався страшенно далеким. Щоб витримувати конкуренцію, Hyundai на 60% збільшив електричне оснащення автомобіля.

Kia Soul EV

Квадратний компактний кросовер Kia повертається в третьому поколінні, але цього разу Soul буде доступний виключно на європейських ринках. Незважаючи на те, що він не дуже спортивний, автомобіль масою 1682 кг добре їде. І оскільки він використовує той самий силовий агрегат, що і трохи більший e-Niro, запас пробігу складає 450 км. Ціни не підтверджені, але судячи з початкових звітів, електрокар буде коштувати близько $38 тис.

Renault Zoe R110

Renault Zoe завжди користувався популярністю, навіть з акумулятором 22 кВт і дальністю пробігу 128 км. Зараз ці показники збільшено до 41 кВт/год і 241 км відповідно.


Не пропустіть