Як виглядає Tesla з пробігом 700 000 км і скільки коштують витрати (Відео)

Якщо не брати до уваги періодичні займання і сумнівне обладнання на зразок автопілота (ця система вимагає більш уважного вивчення), в повсякденній експлуатації електромобілі Tesla можна назвати надійними. І, що ще цікавіше, дешевими.

Наприклад, досить немолода Model S 2015 року випуску на своєму віку знала не так багато поломок. Більш того, велику частину основних компонентів замінили в рамках гарантійного обслуговування, що робить експлуатацію ще більш приємною.

Із заміною яких деталей довелося зіткнутися власнику, роблячи резюме станом на сьогоднішній день? Пробіг електрокара становить понад 724 тис км!

Список виконаних робіт
заміна деталей переднього приводу – на 58 587 км
заміна батареї – на 312 594 км
заміна батареї – на 521 498 км

Як ви розумієте, автомобіль пересувається вже на третій батареї. Може здатися, що це багато для чотирирічного електромобіля. Але варто пам’ятати, що пробіг вже перевалив за 700 000 км, а під час зарядки власник майже завжди використовує потужні термінали Supercharger, що в обов’язковому порядку відображається на терміні служби компонентів.

Також ми можемо помітити, що вперше батарею замінили менш ніж через 300 тис км, другу – через 200 тис. З моменту останньої заміни Tesla Model S подолала 203 тис км, що може говорити про наближення чергової заміни. До речі, 1 миля в цьому автомобілі обходиться в 0,19 доларів. У перерахунку на 1 км ми отримуємо 3,16 грн. Не забувайте, розрахунки проведені з урахуванням вартості електроенергії, комплектуючих і витратних матеріалів в США.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть