Брати Кличко особисто випробували: У Києві відкрили новий міст (Відео)

У Києві відкрили новий пішохідно-велосипедний міст між Володимирською гіркою і Аркою дружби народів. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Мер Києва Віталій Кличко привітав киян з днем ​​міста і особисто прийшов на відкриття моста. Разом з братом він вирішив перевірити скляну підлогу на міцність і пострибати, скло витримало. Кличко зазначив, що скло, яке використовували в якості підлоги оглядових майданчиків, виготовлене в Україні, як і інші будматеріали. Скляна підлога, за інформацією мера Києва може витримати навантаження в 1150 кг на 1 квадратний метр.

“Я практично щодня приїжджав сюди, перевіряв, як йдуть роботи. І спостерігав як вимальовується ця краса, яку ми бачимо сьогодні. Були, звичайно, і маніпуляції навколо цього об’єкта, розмови – потрібен-не потрібен, такий-не такий. Але я переконаний: це буде одна з найкрасивіших і найпопулярніших локацій столиці! Точно можу сказати, що раніше подібних проектів в Україні не втілювали!” – сказав Віталій Кличко.

Слід зазначити, що довжина моста майже 212 метрів. Міст спирається на 4 опори, висота найбільшою 32 метра, а найнижчою – 22 метри. На його будівництво витратили 275 млн грн. При цьому Кличко зазначив, що всі витрати будуть перевірені.


Не пропустіть