З червня набувають чинності нові обмеження для автомобілістів

Обмеження вводиться з метою збереження покриття доріг під час спеки при температурі повітря вище +28. Вантажівки, загальною вагою понад 24 т, з навантаженням на вісь більше 7 т, не зможуть скористатися державними автошляхами з 10:00 до 22:00 години.

«Державне агентство автомобільних доріг України повідомляє про те, що з 1 червня 2019 в денний час доби при температурі повітря вище +28 С, застосовується обмеження і заборона руху автомобільними дорогами загального користування державного значення великовагових транспортних засобів фактичною масою більше 24 тонн і навантаженням на вісь більше 7 тонн (крім транспортних засобів, що здійснюють перевезення небезпечних, швидкопсувних вантажів, живих тварин і птиці, а також перевезення, пов’язані із запобіганням або ліквідацією наслідків в надзвичайних ситуацій)», – йдеться в повідомленні.

Під час дії обмежень водії можуть скористатися наявними майданчиками для відпочинку та стоянками автотранспорту, а також стоянками біля придорожніх пунктів сервісу.

Джерело autonews.ua

Не пропустіть