Кияни жорстоко покарали «героя парковки» (Фото)

Жителі столичної Оболоні покарали порушника парковки, який заїхав на газон, написавши на його автомобілі лайку. Про це повідомляється в пабліку «Київ Оперативний».

«А ви знали, що в нових Mercedes такий напис з’являється автоматично, коли автомобіль помітив, якщо власник припаркувався не дуже, і не хоче бути осквернений через нього?» – з іронією підписали фото «героя парковки» в пабліку.

Нагадаємо, що в рамках паркувальної революції в Києві починають роботу інспектори з паркування. У КМДА анонсували запуск такої інспекції ще в минулому році, тоді планували набрати 90 чоловік. Але зараз на вулицях в тестовому режимі працюють лише вісім чоловік, пошук інших продовжується. Та й порушників інспектори поки не штрафують, а лише роз’яснюють їм суть порушень. Працюють в трьох районах – Шевченківському, Печерському та Голосіївському. У інспектори особливо не рвуться через низьку зарплату. Вона складе 4800 грн, а не обіцяні раніше 10 тисяч.

При цьому в Україні дозволять розміщення парковок на покрівлях громадських будівель і споруд. Йдеться про ті дахи, які вже пристосовані для господарського використання. Виняток становлять соціальні установи – дитячі садки, школи та лікарні-стаціонари.

Джерело segodnya.ua

Не пропустіть