Глава «Укравтодору» назвав найгірші дороги в Україні

Глава «Укравтодору» Славомір Новак, який очолює відомство вже 2,5 року, повідомив, що найгірші в Україні дороги знаходяться в Миколаївській області.

Про це Новак заявив в інтерв’ю «Сегодня».

– Я б сказав, що найгірші дороги – на Миколаївщині. Це дороги Н-14 «Миколаїв – Кропивницький» і Н-11 «Миколаїв – Дніпро». Я думав, що багато чого в житті бачив, але коли проїхав Миколаївщиною вперше, то зрозумів, що в Україні є об’єкти, які дорогами назвати важко, – зазначив Славомир Новак.

Глава «Укравтодору» також повідомив, що в даний момент пріоритетним є проект GO Highway.

– Він об’єднує порти Балтійського і Північного морів з українським портами Чорного моря. Цей коридор проходить від кордону з Польщею: Львів – Тернопіль – Хмельницький – Вінниця – Умань – Одеса – Миколаїв – Херсон. На сьогодні це один з пріоритетних коридорів і для Євросоюзу, – розповів Славомир Новак.

Новак також додав, що в цьому році планується повністю завершити ремонт дороги Н-14 «Миколаїв – Кропивницький».

– Цього року проводимо ремонт гірших доріг, про які я говорив: Н-11 «Миколаїв – Дніпро», Н-14 «Миколаїв – Кропивницький». В цьому році повністю завершимо ділянку Н-14 від кордону Миколаївщини до Кропивницького, а також в північній частині Миколаєва, де покриття будуть робити в бетоні, – сказав Славомир Новак.


Не пропустіть