Поліція Словаччини раптово купила Ладу (Фото)

Взагалі ми звикли до того, що в країнах Євросоюзу поліцейські вважають за краще їздити на автомобілях власного виробництва – Mercedes, Skoda, Renault та ін. Однак в Словаччині вирішили нестандартно підійти до питання оновлення автопарку правоохоронців, і купили … російський крос-універсал Lada Vesta SW Cross, який вже встиг прославитися своєю поганою якістю (мабуть, словаки ще не в курсі про недоліки цього авто).

Вибір на Ладу упав з кількох причин. По-перше, у неї великий салон і багажник, по-друге – збільшений кліренс, ну і по-третє – приваблива ціна. Машина обійшлася в 14 000 євро, але придбали її в лізинг – за неї щомісяця платитимуть по 271 євро.

Втім, справедливості заради варто відзначити, що там, де Lada Vesta SW Cross буде нести службу, а саме в муніципальній поліції містечка Гуменне, їй дуже раді, оскільки це найбільш новий автомобіль, який є у правоохоронців – дві інші машини це старенький хетч Kia Ceed 2011 року та універсал Skoda Fabia 2013 року з пробігом 160 921 і 131 516 км відповідно.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть