Поліцейські знайшли рідкісне занедбане авто і тепер його продають (Фото)

Протягом найближчих двох тижнів офіс шерифа округу Ліланау, штат Мічиган, перетвориться на філію знаменитого аукціонного дому Sotheby’s. Тут на продаж виставлена ​​мрія будь-якого колекціонера muscle car – кабріолет Plymouth GTX 1969 року випуску з мінімальним пробігом.

Подібно учаснику відомого телешоу «Битви за контейнери», шериф округу Леланау недавно натрапив на справжній скарб, який приховувався в покинутому приватному сховищі біля Траверс-Сіті, штат Мічиган. Пошук власника по VIN-номеру нічого не дав, тому тепер автомобіль відправився на аукціон.

Представлений на ілюстраціях автомобіль належить до другого покоління Plymouth GTX, яке випускалося три роки: 1968-70. Версія з кузовом кабріолет була присутня в сімействі тільки перші 2 роки. У 1969 був виготовлений всього 701 екземпляр кабріолета.

Базова версія пропонувалася з 7,2-літровим мотором 440 Super Commando V8 потужністю 375 к.с. і 3-ступінчастою АКП.

Всього 11 кабріолетів 1969 року одержали більш потужний 7-літровий двигун 426 Hemi потужністю 425 к.с. Ці мотори пропонувалися в парі з 4-ступінчастою «механікою» або опціонним 3-ступінчастим “автоматом” TorqueFlite.

Судячи з VIN-номеру, виставлений на торги кабріолет був виготовлений на заводі в Сент-Луїсі, штат Міссурі, в 1969 році.

Гарний muscle car, незважаючи на свій занедбаний вигляд, здається перебуває у відмінній формі. Фарба добре збереглася, та й інтер’єр виглядає чистим і незношених.

На одометрі менше 21 тисячі миль пробігу. У зв’язку з відсутність акумулятора, в офісі шерифа не змогли повідомити будь-якої інформації про технічний стан машини.

Торги відкрилися 5 червня на муніципальному сайті. Вартість машини стартувала з позначки $ 6500 і вже піднялася до $ 48600. Можна припустити, що фінальна ціна рідкісного кабріолета підніметься значно вище. Торги триватимуть до 18 червня, так що варто поспішити!

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть