Складено рейтинг з п’яти дійсно чоловічих брутальних позашляховиків (Фото)

Світові виробники створюють паркетники, своїм зовнішнім виглядом демонструють явну брутальність, яка поєднується з вражаючими можливостями в характеристиках прохідності по дорогах різного типу.

П’ятий рядок цього ТОП-5 експерти віддали моделі Mercedes G-Class. Культовий «Гелік» спершу створювався як військовий паркетник, тому брутальний зовнішній вигляд разом з неперевершеною прохідністю дісталися йому комплектом. З кожним оновленням модель перевтілювалася в цивільне авто, отримуючи більше комфортабельності і технологічності. При цьому такий автомобіль як і раніше зберігає основні риси автомобіля з 70-х років. Позашляховик пропонується на ринку з потужними бензиновими і дизельними агрегатами, надійною повнопривідною системою, а також міцної ходовою частиною.

На сходинку вище виявився Nissan Patrol. Відразу ж варто сказати, що стовідсотковим брутальним автомобілем ця модель була аж до варіації з індексом Y61. Уже тоді японські фахівці стали замислюватися про підвищення комфортабельності і розкішної зовнішності, що свідчить про статус власника. Позашляхові характеристики, звичайно ж, залишилися. «Патрол» отримав гаму бензинових і дизельних агрегатів, більшість з яких можна вважати дуже надійними і добре зарекомендували себе навіть в умовах суворого бездоріжжя, а також має гідний рівень комфорту і укомплектованості.

У трійку лідерів «чоловічих» авто потрапив Hummer H2, який можна назвати громадською версією чисто військового паркетника, який не розгубив брутальності в зовнішності і позашляхового потенціалу. Друга версія «Хаммера» дійсно величезна, в зв’язку з цим міські дороги стали далеко не найкращим місцем для експлуатації моделі. За рахунок тяговитого агрегату і надійної коробки передач H2 з системою повного приводу показує підвищену прохідність при значній масі авто. Перебуваючи в цьому автомобілі можна відчувати себе як в танку, навіть не відчуваючи дискомфорту від поїздок по пересіченій місцевості.

Почесне «срібло» заслужила легенда Land Rover Defender з Великобританії. Ця модель має міцну раму, повнопривідну систему, просту і надійну конструкцію. У рух авто призводить дизельний агрегат, який може похвалитися відмінною тягою і визволити авто з піску, бруду та інших складних покриттів дороги.

Лідером представленого рейтингу за участю «чоловічих» позашляховиків стала модель Toyota Land Cruiser 200, яка виділяється неперевершеною прохідністю і брутальним зовнішнім виглядом. З виходом кожної нової модернізації цей позашляховик ставав від своїх творців все більш комфортним і люксовим. Найвищого результату модель досягла в версії Toyota Land Cruiser 200, яка отримала вражаючий список різних «примочок» для поїздок по бездоріжжю. Маються на увазі потужні агрегати, просунута повнопривідна система і міцна ходова частина.


Не пропустіть